Vandaag besteld, morgen in huis!

Cheveuxx - Verzenden en retourneren

Pakketzending:
Cheveuxx verstuurt alle pakketten via post.nl & dhl. Op de avond voor levering ontvangt u een e-mail met track en trace code. Hiermee kun jij zelf de zending volgen en achterhalen wanneer de chauffeur bij jou langs komt. Omdat het netwerk van DHL verschilt per regio, zijn de tijdsindicaties niet overal even gedetailleerd.

Het schema hieronder geeft de levermogelijkheden aan.

Gratis levering: 

Bestel voor 15:00 uur op: 1e bezorging op: Niet thuis? 2e bezorging op:
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

Niet thuis
DHL komt standaard twee keer bij jou langs. Mocht je de tweede keer eveneens niet thuis zijn, dan blijft het pakket 5 werkdagen bij het dichtstbijzijnde deport liggen voor afhaal. Je kunt er ook voor kiezen een derde afleverpoging in te boeken bij DHL. Mocht je vervolgens wederom niet thuis zijn, dan gaat het pakket retour naar Cheveuxx. Voor een nieuwe levering worden dan opnieuw verzendkosten berekend van 6,95 euro.

Levering op zaterdag
Dhl & Post.nl levert ook op de zaterdag. Palletzendingen kunnen niet op zaterdag worden geleverd.

Klachten
Iedere klacht dient onderbouwd met foto-materiaal gemaild te worden naar [email protected] Cheveuxx zal op werkdagen binnen 24 uur reageren en kijken hoe de klacht verholpen kan worden.

Alle service is geheel kosteloos. Het product dient goed te functioneren en wij als leverancier zijn verantwoordelijk voor het leveren van een degelijk product.

Retourneren
Retourneren mag binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket. Daarbij is het belangrijk dat alle producten ongebruikt en in de originele staat geretourneerd worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper. Het aankoopbedrag wordt wel gecrediteerd en teruggestort op jouw rekening. Alle rechten en plichten zijn te lezen op de Consumentenbond “wet koop op afstand”.

Wil jij retourneren omdat het product is beschadigd? Ook dan gelden bovenstaande voorwaarden. Indien je schade hebt dien jij de leverancier de mogelijkheid te bieden het product te vervangen voor een deugdelijk product. 

Make-up en verzorgingsproducten kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne.

Retouradres:
Cheveuxx hoofdkantoor
Kapitein Grantstraat 3
7821 AP Emmen

Garantie
Op alle “niet-haar” producten geeft Cheveuxx een jaar garantie. Op alle haarproducten hanteert Cheveuxx de Nederlandse wetgeving die zegt dat een product “deugdelijk” moet zijn. De verwachtte levensduur bepaalt daarbij de garantietermijn.

Follow @cheveuxx_