Vandaag besteld, morgen in huis!

Verzorgingsadvies flip-in | Cheveuxx

Als je kiest voor flip-ins, is het belangrijk ze goed te onderhouden. Wij geven je graag een aantal tips om te zorgen dat je flip-in zo lang mogelijk mee gaat.

Het borstelen van de flip-in
Voor flip-ins is een speciale borstel ontwikkeld. Bij een normale borstel kan het voorkomen dat je haar uit de flip-in trekt. De speciale borstel is gelijk aan de extensions borstel en bij ons verkrijgbaar.
Wij adviseren om je flip-in elke dag even te borstelen. Begin onderaan en werk langzaam naar boven. Op deze manier houd jij jouw flip-in het langst mooi.

Het wassen van de flip-in
Wij adviseren te douchen zonder de flip-in. Wel is het belangrijk zo nu en dan het haar van de flip-in te wassen zoals je ook bij je eigen haar doet. Door het te wassen en goed te borstelen, behoud je een gladde en glanzende bos haar (flip-in). In onze shop hebben wij speciale shampoo & conditioner die geschikt zijn voor het wassen van jouw flip-in

Het föhnen van de flip-in
De flip-ins zijn van echt haar waardoor je het haar wel kunt föhnen. Echter adviseren wij eerder om het haarstuk op te laten drogen, hang je flip-in aan een kledinghanger zo droogt hij mooi en behandel de

Het verven van de flip-in
De flip-in kun je gewoon verven. Let op met het blonderen van de haarverlenging, de blondering kan niet gelijk de juiste blonde kleur tonen die jij graag wenst. Voor meer vragen kun je contact met ons opnemen info@cheveuxx.nl

Slapen met een flip-in
Het is van belang de flip-in elke avond voor het slapen gaan te verwijderen. Tijdens het slapen ontstaat er wrijving waarmee je jouw eigen haar kunt beschadigen. Ook zal de flip-in niet vast blijven zitten in het haar wanneer je veel beweegt met je hoofd.

Zwemmen met een flip-in
Het is niet verstandig te gaan zwemmen met een flip-in. Tijdens het zwemmen kan een flip-in verschuiven maar ook afgaan.

Voor overige vragen of tips kun je altijd contact met ons opnemen info@cheveuxx.nl 

Follow @cheveuxx_