Vandaag besteld, morgen in huis!

Verzorgingsadvies clip-in | Cheveuxx

Als je kiest voor clip-in, is het belangrijk ze goed te onderhouden. Wij geven je graag een aantal tips om te zorgen dat je clip-ins zo lang mogelijk mee gaan.

Het gebruik van een stijl of krultang
Om je clip-in te krullen of te stijlen, raden wij aan dit per streng te doen voordat je deze in je haar klipt. De clip-ins kunnen namelijk tijdens het stijlen of krullen loslaten. Tip: Bij het inzetten van krullen met een krultang of stijltang houdt hier een knipje op en spray er wat haarlak over heen. Zo blijft de krul langer zitten.

Het borstelen van een clip-in
Voor clip-ins is een speciale borstel ontwikkeld. Bij een normale borstel kan het voorkomen dat je haar uit de clip-in trekt. De speciale borstel is gelijk aan de extensions borstel en bij ons verkrijgbaar. Voor de duurzaamheid van je clip-in is het van belang om het haar zo nu en dan te borstelen. Op deze manier houd jij jouw clip-in zo lang mogelijk mooi!

Het wassen van een clip-in
Wij adviseren te douchen zonder de clip-in. Wel is het belangrijk zo nu en dan het haar van de clip-in te wassen zoals je ook bij je eigen haar doet. Door het te wassen en goed te borstelen, behoud je een gladde en glanzende bos haar (clip-in). Wij hebben shampoo & conditioner in onze shop, deze is speciaal ontwikkeld voor haarverlengingen, zoals clip-ins, flip-ins en wax extensions.

Het föhnen van de clip-in
De clip-ins zijn van echt haar waardoor je het haar wel kunt föhnen, wij adviseren om het haarstuk op te laten drogen. Zo blijven de haren langer mooi! Hang de clip-in extensions op een klerenhanger en laat het drogen. Wrijf op het uiteinde van de punten een beetje haar olie.

Het verven van de clip-in
De clip-in kun je gewoon verven omdat het van 100% echt menselijk haar is gemaakt. Let wel op tijdens het blonderen van het haarstuk, de haarstuk pakt niet altijd de juiste kleur blond die jij graag hebben wilt. Wij raden dan ook aan om een blond haarstuk aan te schaffen i.p.v. te verven.

Slapen met een clip-in
Het is van belang de clip-ins elke avond voor het slapen gaan te verwijderen.Tijdens het slapen gaan de clip-ins vastzitten in jouw haar waardoor er een klit kan ontstaan. Wij adviseren niet om met de clip-in te gaan slapen

Zwemmen met een clip-in
Het is niet aan te raden te gaan zwemmen met clip-in. Tijdens het zwemmen is de kans groot dat jij de clip-ins verliest.


Voor overige vragen of tips kun je altijd contact met ons opnemen: info@cheveuxx.nl 

Follow @cheveuxx_