Vandaag besteld, morgen in huis!

Het inzetten van een flip-in | Cheveuxx

Allereerst zoek je de juiste kleur op onze webshop en de gewenste lengte. Voor de juiste kleur haar kun je ook een foto naar ons e-mailen indien je twijfels hebt over de te kiezen kleur. Natuurlijk kun je de flip-in retourneren indien je bij ontvangst bemerkt dat het toch niet de juiste kleur is. Voor de juiste lengte hebben we onderstaand model ter verduidelijking. De eerste lengte stopt iets over de schouders. De tweede lengte stopt plusminus ter hoogte van je BH-bandje. De derde lengte stopt ter hoogte van je onderrug.Lengte flip-in

Na kleur en lengte gekozen te hebben, kun bepalen om bij ons langs te komen voor uitleg en instructies. Als je daar de tijd niet voor hebt, dan kun je natuurlijk direct zelf aan de slag. Om je daarmee te helpen, hebben we onderstaand overzicht gemaakt.

 

Zoals je bij stap 2 ziet, leg je de flip-in 5 centimeter vanaf je haargrens. Middels een puntkam haal jij jouw eigen haar over de flip-in zoals bij stap 3 en 4 is weergegeven. Daarna borstel je het haar in model en ben je klaar met het zetten van je flip-in.
Foto flip in kleiner bestand
Het kan overigens voorkomen dat je flip-in niet strak genoeg zit. Daarom zie je aan beide kanten van de flip-in een lusje waarmee je het draadje strakker kunt trekken. Zorg dat je flip-in enerzijds strak genoeg zit, anderzijds niet te strak voor het juiste comfort. Dit is overigens ieder persoon voor zich en daarom is het prettig dat de flip-in door jou zelf te verstellen is. Als je zeker weet dat je de flip-in op de juiste afmeting hebt staan, knip dan het uitstekende draadje af zodat deze niet kan uitsteken. Wij adviseren altijd een klein beetje draad over te houden. Mocht je om welke reden dan ook de flip-in alsnog anders willen instellen, dan heb je nog een beetje speling over.

 

Follow @cheveuxx_